Najviši/Proficiency – Priprema za Cambridge CPE ispit

Opis kursa

Međunarodni CEF nivo C2  

Posedovanje jezičkih veština na nivou CPE blisko je poznavanju engleskog jezika obrazovanog korisnika kome je to maternji jezik. Od kandidata se očekuje da su sposobni da se snađu u skoro svim situacijama na engleskom govornom području. Većina univerziteta i koledža u UK i drugim zemljama u svetu prihvata CPE kao dovoljnu jezičku kvalifikaciju za upis na diplomske i postdiplomske studije, a veliki broj poslodavaca, takođe, priznaje ovu diplomu.

 

NAPOMENE:

*Za dvoje dece iz iste porodice,”A-Z centar za strane jezike” odobrava popust u visini od 20% na drugo (mladje) dete. Kurs za treće dete je besplatan, pri čemu prvo dvoje dece plaćaju punu cenu programa.
Cene kurseva su raspoređene u 9 jednakih mesecnih rata koje se placaju od septembra do maja u toku jedne skolske godine.
Ukoliko dete propusti 4 uzastopna časa u vreme kada se nastava održava, škola odobrava popust u visini iznosa pola mesecne rate. Ukoliko dete propusti čas ili dva, podstičemo roditelje da dovode decu na časove nadoknade u dogovoru sa glavnim nastavnikom škole.

Trajanje
2 x 60 min. ili 1 x 120 min. nedeljno
Cena
7200 RSD mesečno
Kategorije
Engleski za tinejdžere