Srednji kurs francuskog za decu

Opis kursa

Učenici na kraju ovog kursa sporazumevaju se na francuskom jeziku bez većih teškoća, analiziraju sadržaj tekstova i pišu pisma, eseje ili članke o određenim opštim temama iz svakodnevnog života. Mogu da se snađu u raznim situacijama na putovanju u frankofonskim zemljama, da prepričaju razna iskustva, snove, da opišu svoja nadanja i ciljeve, kao i da ukratko predstave razloge ili iskustva vezane za neki projekat ili ideju.

 

NAPOMENE:

*Za dvoje dece iz iste porodice,”A-Z centar za strane jezike” odobrava popust u visini od 20% na drugo (mladje) dete. Kurs za treće dete je besplatan, pri čemu prvo dvoje dece plaćaju punu cenu programa.
Cene kurseva su raspoređene u 9 jednakih mesecnih rata koje se placaju od septembra do maja u toku jedne skolske godine.
Ukoliko dete propusti 4 uzastopna časa u vreme kada se nastava održava, škola odobrava popust u visini iznosa pola mesecne rate. Ukoliko dete propusti čas ili dva, podstičemo roditelje da dovode decu na časove nadoknade u dogovoru sa glavnim nastavnikom škole.

Trajanje
2 x 60 min. nedeljno
Cena
6500 RSD mesečno
Kategorije
Francuski za decu