Letnji kampovi

Home / Letnji kampovi

Kampovi u Londonu

Usavršite znanje engleskog jezika i otkrijte lepotu Engleske i tradicije koju vekovima čuva! Upoznajte veličanstveni London i njegove kulturne znamenitosti, posetite najbolje engleske pabove, uz obilazak najpopularnijih i najznacajnijih turistickih atrakcija kao sto su Big Ben, Buckingham Palace, The London Eye, Tower Bridge, Piccadilly Circus, Hyde Park itd… Ukoliko ste zainteresovani da iskusite učenje engleskog jezika u autenticnom okruzenju, odlučite se za jedan od konverzacijskih kurseva koji se organizuju u Engleskoj.

Kampovi u Srbiji

Letnji kamp engleskog jezika za učenike od I do IV razreda

Učenici uzrasta od I do IV razreda koji žele da deo letnjeg raspusta provedu učeći engleski jezik kroz igru i zabavu, mogu nam se pridružitii na letnjem jezičkom kampu!  Tokom leta 2017.godine organizovaćemo druženje mlađih osnovaca, kako u prostorijama škole, tako i na atraktivnim mestima u gradu, čiji je odabir prilagođen letnjem periodu. Kamp je osmišljen na način da se celodnevni program druženja odvija isključivo na engleskom jeziku, kroz interaktivne, kreativne i edukativne jezičke radionice. Letnji kampovi engleskog jezika imaju za cilj sticanje novih znanja, podizanje samopouzdanja u komunikaciji na engleskom jeziku, ali i jačanje takmičarskog duha Vašeg deteta kroz brojna sportska i jezička takmičenja.

Letnji kamp engleskog jezika za učenike od V do VIII razreda

I stariji osnovci imaju mogućnost da se uvere u savršen spoj učenja i zabave koji nudi naš letnji kurs engleskog jezika.Ovoga leta, naš kamp engleskog jezika biće centar najboljeg druženja beogradskih osnovaca i *osnovaca iz Srbije! „Kampovanje”na engleskom jeziku podeljeno je u dve celine: učenici prepodne provode u našoj učionici, a popodne napolju, na nekoj od zanimljivih gradskih lokacija. Tokom celodnevnog druženja, naši đaci uče i usavršavaju svoj engleski kroz interaktivne jezičke radionice, igru, pesmu, ples, glumu, zabavne društvene igre i sportska takmičenja, a naš tim predavača potrudiće se da učenici pored znanja, steknu najlepše uspomene i vredna prijateljstva…i sve to iskljucivo na engleskom!